965 58 33 01 - Carrer Major, 21, 03791 Fleix

Gastronomía

La gastronomia a Vall de Laguar té íntima relació amb la de la seva comarca i especialment amb els seus orígens moriscs que tants anys van habitar en aquesta vall i la posterior repoblació mallorquina.

Alguns dels saborosos plats que poden trobar:

  • Espencat (verduras asadas al horno)
  • Coques al forn
  • Arròs al forn
  • Arròs amb fesols i naps
  • Putxero
  • Sang amb ceba
  • Faves sacsades
  • Mandonguilles (Pelotas de carne)

Postres:

  • Bunyols de carabassa
  • Pastissets de moniato
  • Coca Maria
  • Ronyoses
  • Carquinyols

Ingredients básicos:

• Cireres
• Verdures i hortalisses
• Embotits (botifarra negra, llonganissa vermella i blanca, sobrassada)
• Ametlles
• Oli d’Oliva

On menjar

Aumentar tamaño
Contraste

Pin It on Pinterest

Share This