965 58 33 01 - Carrer Major, 21, 03791 Fleix

Arròs al forn

Ingredients
(Per a 4 persones):

  • 1,5 litres de brou de carn d’olla
    200 gr. de costella de porc trossejada
    500 gr. d’arròs
    250 gr de cigrons cuits.
    2 tomàquets madurs partits
    3 patates tallades a rodanxes
    4 botifarres de ceba
    100 gr. de cansalada de porc
    1 cap d’alls
    Safrà o colorant alimentari groc
    sal
Preparació
  1. Posar el forn en marxa, perquè vagi escalfant.
  2. A la cassola de fang, sobre el foc de la cuina, sofregir el cap d’all, les costelles i la cansalada.
  3. Un cop daurats, afegir l’arròs i els cigrons, que també es sofreirán lleugerament.
  4. Afegir finalment les patates, tallades a rodanxes gruixudes, i les botifarres. Sofregir.
  5. Afegiu-hi el brou de cuit, bullint, i el safrà o el colorant.
  6. Posar al forn la cassola i baixar la temperatura del forn a 180-200 graus.
  7. Deixar coure durant 40 minuts
  8. Un cop cuit, treure la cassola del forn i deixar reposar el plat durant 5 minuts.